Bel ons

+32 488 422 224

Industriële reiniging

Schoonmaken in een industriële productieomgeving is ons welbekend. Meer specifiek de industriële reiniging van onderdelen, waar technische kennis of een machinale benadering voor nodig is.

Service

Grondige industriële reiniging

Wij zijn een professioneel en gekwalificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met het reinigen van bedrijfspanden, machines en installaties in de industrie. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat jouw ruimtes en uitrusting in optimale staat zijn, waardoor de productiviteit verhoogt en de veiligheid van de werknemers verbetert.

Er zijn veel verschillende methoden voor industriële reiniging, afhankelijk van de specifieke toepassing en de aard van de verontreiniging. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder hoge drukreiniging, chemische reiniging, stofzuiging, afzuiging, vacuümzuiging… Ons professionele team zal de juiste methode gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw uitrusting en oppervlakken grondig worden gereinigd.

Milieuvriendelijk

Industriële reiniging, maar dan duurzaam

Wij werken met milieuvriendelijke producten en nemen de verantwoordelijkheid om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Wij zijn flexibel en werken graag volgens jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijfspand hebt, wij passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan.

Onze prijzen zijn concurrerend en wij bieden transparante en duidelijke offertes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder met het schoon houden van de werkvloer.

Super Flash Cleaning

Waarom kiezen voor een professioneel bedrijf?

Sommige methoden zijn geschikt voor het reinigen van machines en uitrusting, terwijl andere methoden geschikter zijn voor het reinigen van grote oppervlakken of het verwijderen van hardnekkig vuil.

Het is belangrijk om te weten dat industriële reiniging een specifieke vaardigheid vereist en dat het uitvoeren van deze taak veiligheidseisen met zich meebrengt. Daarom is het belangrijk om een professioneel en gekwalificeerd bedrijf in te huren om deze taak uit te voeren.

Een professioneel bedrijf zal niet alleen de juiste methoden en technieken gebruiken, maar ook de juiste veiligheidsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de werknemers en de omgeving veilig blijven.