Bel ons

+32 488 422 224

Schoonmaak na brand- en waterschade

Is er brand uitgebroken of is er waterschade na een lek of hevige regenval? Zo snel mogelijk de schade beperken en opruimen is dan levensbelangrijk. We hebben personeel die een speciale opleiding genoten hebben voor het reinigen na brand- of waterschade.
Bel ons meteen op via: 0488422224.

Dienst

Professionele schoonmaak na waterschade of brand

Brand- en waterschade kunnen verwoestende gevolgen hebben voor jouw bedrijf of woning. Naast de emotionele impact, kan de fysieke schade aanzienlijk zijn en kan het herstel veel tijd en moeite kosten. Gelukkig zijn er professionele bedrijven die zich specialiseren in de reiniging en herstel na brand- en waterschade.

Na een brand kan er as, roet en stank achterblijven, die moeilijk te verwijderen zijn. Onze professionele teams gebruiken geavanceerde technieken en producten om deze verontreinigingen te verwijderen en jouw huis of bedrijf weer fris te maken. Wij kunnen ook helpen bij het verwijderen van brandlucht en het herstellen van jouw huis of bedrijf naar zijn oorspronkelijke staat.

Na waterschade, zoals een lekkage, overstroming of rioolverstopping, kan er vocht, schimmel en geur in de ruimtes voorkomen. Ons professionele team zal snel actie ondernemen om te zorgen dat het vocht wordt verwijderd en de ruimtes worden gedroogd. Wij zullen ook helpen bij het verwijderen van schimmel en geur en zorgen voor een grondige reiniging van de ruimtes.

Service

Een spoedige schoonmaak bevordert het herstelproces

Ons team zal werken in nauwe samenwerking met verzekeringsmaatschappijen en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het herstel snel en efficiënt verloopt. Wij bieden ook opslag oplossingen voor jouw bezittingen die moeten worden verwijderd tijdens het herstelproces.

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen na brand- en waterschade, omdat de schade kan verergeren als je het negeert. Ons professionele team staat klaar om je te helpen met de reiniging en het herstel van jouw huis of bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.