Bel ons

+32 488 422 224

Over ons

Overzicht

Ons verhaal

Super Flash Cleaning is een professionele schoonmaakfirma die geleid wordt door Roberto Neri. Wij zijn al jaar en dag gevestigd in Houthalen te Limburg en genieten een uitstekende reputatie.

Roberto Neri: “Gezien ik zelf nog heel vaak mee bij klanten ga schoonmaken, is de kwaliteit bij onze firma vaak een stuk hoger dan bij de concullega’s.”

Schoonmaken is iets wat ik zelf heel graag doe. Ik werk ook met plezier verschillende trainingen uit voor mijn collega’s om hun werkmethodes effectiever te krijgen. Samen staan we immers in voor het schoon houden van verschillende woningen en bedrijven!

Wij werken steeds met duurzame producten zodat ook de ecologische impact van onze diensten minimaal is.

Vorige slide
Volgende slide

01

Kantoorschoonmaak

Wij ontzorgen je bedrijf met het schoonmaken van je inkomhallen, je gangen, je cafetaria en uiteraard dient ook je keuken clean te zijn. Je kantoorruimtes en zalen om meetings in te organiseren nemen wij er graag bij.

02

Industriële reiniging:

Schoonmaken in een industriële productie omgeving is ons welbekend. Meer specifiek de industriële reiniging van onderdelen, waar technische kennis of een machinale benadering voor nodig is.

03

Schoonmaak na brand- en waterschade

Is er brand uitgebroken of is er waterschade na een lek of hevige regenval? Zo snel mogelijk de schade beperken en opruimen is dan levensbelangrijk. We hebben personeel die een speciale opleiding genoten hebben voor het reinigen na brand- of waterschade. Bel ons meteen op via: GSM: 0488422224